RÄTT MAT FÖR DITT EVENT

Vi samarbetar med flera närliggande restauranger och aktörer på Södermalm som erbjuder bra och prisvärda alternativ inom det asiatiska köket såväl som husman, italienskt och fräsch mat för alla årets säsonger. Berätta för oss vad du har tänkt så hjälper vi dig att hitta rätt. 

WALLINS BAGERI

Nära korsningen Götgatan/Ringvägen på Södermalm ligger det anrika Wallins Bageri som bakar allt från grunden med fokus på kvalitet. Vi kan erbjuda deras frukost- och fikapaket med sagolika frallor, längder och kondisbitar.
Beställ av oss det ni vill ha från Wallins bageri så ni får en riktigt lyckad och njutbar arbetsdag hos oss i våra fina konferenslokaler. Läs mer om Wallins produkter genom att klicka på länkarna:

WALLINS FRUKOST
WALLINS FIKA

BOSPHORUS

Delikatesser från medelhavet, wraps och sallader är några av produkterna som Bosphorus säljer i delidiskar över hela Sverige. 2002 startade företaget en cateringverksamhet som sedan dess blommat ut i flera varumärken. Bosphorus erbjuder nyttig färdigmat som skapas med mycket hjärta. Flera rätter är  vegetariska, många helt växtbaserade och i de produkter där kött och kyckling ingår kommer det enbart från svenska gårdar. 
Beställ genom oss det ni vill ha serverat från Bosphorus. Portionsförpackat till var och en eller en buffé av lösviktsrätter, valet är ditt.

EVENTLUNCH
MEDELHAVSBUFFÉ

GÖTA FISK

Vi har glädjen att kunna servera havets läckerheter från fiskaffären Göta Fisk som ligger mitt emot oss på Götgatan.  Göta Fisk är det lilla familjeföretaget som har drivits sedan 1940-talet med tradition, kvalité och service blandat med ungdomligt nytänkande för bästa mix. Vill ni ha en arbetsdag i vår fina konferensanläggning med havets läckerheter från Göta Fisk så fixar vi det.
Läs mer om vad vi erbjuder i samarbete med Göta Fisk.

GÖTA FISK MENY

Södermalmskyrkans Konferensuthyrning ser till att du får en god magkänsla – boka din nästa konferens, frukostmöte, affärslunch eller representationsmiddag hos oss. Vi vänder oss till företag och har öppet för bokning vardagar 08:00-22:00.