LOKALER

Mitt på Götgatan på Södermalm hittar ni oss, i tidlösa och klassiska, men fortfarande varma och öppna lokaler. Lokalerna ligger således centralt och har goda kommunikationsförbindelser i form av tunnelbanestationen T-Skanstull 30 meter bort och busshållsplatser vid Ringvägen cirka 150 meter bort.

Byggnaden har en historia som sträcker sig till sent 30-tal och genomgick senast 2009 en totalrenovering då lokalerna även utrustades med nyare teknik. Vi har totalt fem olika lokaler som du kan läsa om nedan. Ljud och bild ingår i alla våra lokaler.

 

 

Auditoriet

Auditoriet är vår största sal lämplig för bolagsstämmor, seminarier, symposier, föreläsningar, kongresser eller konserter. Nyrenoverad 2010 med helt ny teknik, ljus och bild. Totalt 776 platser fördelat med 463 platser på parkett & 313 platser på läktaren! Klicka här för mer information om lokalen.

 

 

Kupolen

Kupolen, med dess stora yta, inger en öppen känsla som förstärks av sina stora fönster och vita väggar. Lokalen lämpar sig utmärkt för föreläsningar, seminarier och styrelsemöten men även vid fest och middag. Plats för upp till 100 personer. Klicka här för mer information om lokalen.

 

 

Kristallsalen

Kristallsalen är en vacker lokal med en inbjudande interiör som ger en känsla av både intimitet och stil, är lämpad för mindre sammankomster men fungerar även som stort grupprum. Lokalen renoverades 2012. Klicka här för mer information om lokalen.

 

 

Kronan

En lokal som passar perfekt som mindre föreläsningssal eller grupprum med möjlighet för direkt anslutning till Auditoriet och utställningsytan. Samma storlek som Kristallsalen. 

 

 

Foajén

Stor yta som vanligtvis är café, med vacker interiör och utrymme för registreringsdisk, utställningsyta för partners och sponsorer direkt utanför auditoriet. Caféyta/mingelyta för 250-300 besökare.